YAŞAM SEVGİYLE BAŞLAR

25 Temmuz, 2023

ZAN UŞAKLARI


 

ZAN UŞAKLARI
 
Bu bendenizin 20. kitabı... Uzun yıllar önce yazmıştım aslında… yayımlamak bugüne kısmetmiş:
 
İster paranoya ister masal, isterseniz satır aralarındaki hakikati seçip okuyabilirsiniz. Bazen ben de şaştım, hayalin bu kadarına… On yılı aşkın bir süre ezoterik bilgilerin harmanında yaşadım… kimimiz new age dedi, kimimiz öze dönüş… Her ne derseniz deyiniz; hepimiz bir şekilde etkilendik.
 
Öyle bir uçtuk ki konmayı bilemedik. Masal nerde başlardı, hakikat nerede biterdi… kendimizi ararken, bir baktık ki bir başka ben olmuşuz…egolarımıza yüklediğimiz sırlar, sır olmadan önce de vardı aslında, tek fark belki de egolarımızla fark etmemizdi…
 
Ezoterik bilgilerin ışığında, ömrümü verdiğim Selçuklu payitahtında, mekânların görünmeyen yüzlerini bir başka gözden görmenin; hayallerin düşlere yansımasında yatan ve nasıl bakarsanız öyle gördüğünüz şehrin, kişisel bir paranoyası, toplumsal bir ironisi ve nihayet evrensel bir efsanenin masallara bürünmüş şekli:
 
Tuhaf Konya tarihi üzerine fantastik deneme, bir altın çağ masalı...
 
Gerçekle uzaktan yakından ilgisi vardır; gerisi hikâye…
 
Zan Uşakları mı? Siz öyle zannetmeye devam edin…
 
Zan Uşakları, dijital olarak yayımda… blok sayfamda;  https://tahirsakman.blogspot.com/ adresine giderseniz, ana sayfadaki Tahir Sakman kitapları indirme linklerine tıklarsanız açılan sayfadan bilgisayarınıza, telefonunuza, tabletinize bedelsiz indirebilir, okuyabilirsiniz.
 
Bu kitapta yer alan bilgiler tamamen hayal ürünü değildir; gerçekle uzaktan yakından ilgisi vardır… Efsanelerin arasına sembollerle yerleştiren hakikatler gibi, ezoterik bilgilerin ışığında yazılan kurguların satır aralarında, gerçek, en yalın haliyle aktarılmıştır.
 
İster bilim kurgu diyerek isterseniz yarı hakikat görerek… nasıl okumak isterseniz… tamamen size kalıyor…
 
Keyifli okumalar…
 
ÖNEMLİ NOT:
 
©Tahir Sakman, Konya-2023
 
Zan Uşakları sadece pdf formatında dijital olarak yayımlanmıştır. Yazarın izni olmadan fiziksel olarak basımı ve dağıtımı yapılamaz. Tanıtım amacıyla yapılacak kısa alıntılar dışında ticari amaçlarla izinsiz kullanılamaz.
 
TAHİR SAKMAN
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız kişisel haklara ve yasalara uygun olmalıdır, yorumlarınızdan dolayı sorumlu olacağınızı lütfen unutmayınız.